Rijbewijs nu echt halen bij een rijschool Utrecht

rijschool utrecht Posted by under zaken-blog , , ,

3 jaar terug was ik voor het eerst begonnen met het volgen van een rij-opleiding. Het was fantastisch. Ik keek er al jaren naar uit. Mijn leeftijd was 19 jaar, en het rijbewijs stond al lange tijd op mijn verlanglijstje. Van welke 19 jarige niet zou je denken, maar dat scheelt toch echt nog behoorlijk. In de zomer had ik werk genomen om te sparen. Want het rijbewijs halen is best prijzig, zeker voor een 19 jarige die nog op school zit..

rijschool utrechtIk had er enorm veel zin in gekregen om bij rijschool Utrecht te gaan lessen. Een goede rijschool in de regio met veel reviews. Daar kan ik wel wat mee dacht ik zo! Er was zelfs nog wat spaargeld over om een auto te kopen. Een Opel zou het worden. Ik was al bij een paar exemplaren gaan kijken een tijdje terug. Na ongeveer 9 rijlessen gevolgd te hebben bij de rijschool, was de tijd gekomen om mijn theorie te gaan halen. Dit was toch wel wat lastiger. Ik ben namelijk niet zo goed met leren uit een boek. Meer iemand van de praktijk zeg maar.

Rijschool utrecht leren voor theorie

Ik was perfect voorbereid op de theorie, en had zelfs een theorieles gevolgd bij mijn rijschool. Een paar avonden kreeg ik dan klassikaal les met andere leerlingen om de theorie beter onder de knie te krijgen.  Helaas zakte ik voor het theorie examen, het leek wel of ik totaal dichtklapte. Er waren in mijn groep meer mensen die hier last van hadden. Als je het nog nooit hebt meegemaakt klinkt het heel erg vreemd, dat realiseer ik mij maar al te goed. Maar toch is het de waarheid.

Toen heb ik het examen nogmaals geprobeerd, toen nogmaals niet gehaald. Toen ben ik het echt een beetje verloren, en ook niet verder gegaan met de rijlessen. Ik was behoorlijk gedemotiveerd en zat in de put. Een behoorlijk deel van het geld dat ik opzij gezet had, heb ik ook gespendeerd aan andere zaken. Je weet hoe dat gaat, een paar keer flink shoppen en een paar leuke avonden stappen met vrienden en het geld gaat er snel weer uit..